ATILLAS UTILAJE SRL – SOLUȚII PENTRU INDUSTRIA BETONULUI

Profesionalism şi 15 ani de experienţă în dezvoltarea tehnologiilor in constructii:
– Service profesional şi asistenţă tehnică
– Soluţii tehnice inovative şi conştiente în ceea ce priveşte protecţia mediului
– Utilaje şi tehnologii sigure, de calitate de vârf
– Soluţii economice, preţuri competitive

ATILLAS UTILAJE SRL este o societate comercială română cu sediul în Cluj-Napoca. Fondatorul şi proprietarul societăţii este ATILLÁS BT cu sediul în Ungaria, care are un trecut de peste 15 de ani în domeniul service-ului  profesional (instalării, reparaţiei, întreţinerii, reinstalării) al utilajelor de construcţii – în primul rând pentru utilaje pentru industria betonului şi extracţia de agregate. Societatea mamă, cu echipa sa de service mobil de 20 persoane, se poate mândri de o serie de recomandări în Ungaria, România, Slovacia, Serbia, Germania, Austria, Elveţia şi Ucraina. Între beneficiarii ei pot fi găsite societăţi internaţionale renumite, cum ar fi Holcim, TBG (Heidelberger), Strabag, Cemex, CRH, Consolis. Echipa de montaj a societăţii ATILLÁS a instalat, printre altele, staţiile de betoane ale Asa Cons Turda, Prefa Braşov şi BuildCorp Iasi.

Bazându-se pe experienţele dobândite pe parcursul activităţii de service a firmei mamă şi pe experienţa şi competenţa conducătorilor acesteia în dezvoltarea tehnologiei internaţionale, firma noastră doreşte să sprijine dezvoltarea industriei de construcţii în România, oferind consultanţă în domeniul dezvoltării tehnologiei, şi prin comercializarea utilajelor şi tehnologiilor pentru industria betonului şi extracţia de agregate.

Firma noastră este reprezentantul firmelor de producţie utilaje din Germania, Marea Britanie, Suedia şi din SUA, care sunt lideri pe piaţa, reprezintă calitate înaltă, pun accent deosebit pe inovaţie şi conştienţă în ceea ce priveşte protecţia mediului.
Oferta noastră tehnologică include utilajele, echipamentele, sistemele tehnologice ale producţiei de beton, fabricării produselor din beton şi beton armat, confecţionării de pardoseli industriale din beton, extracţiei de agregate.

ATILLAS UTILAJE realizează serviciile de întreţinere în perioada de garanţie a motoarelor “NORD” în România, Ungaria, Ucraina şi Serbia.
Grupul nostru de firme are sucursală proprie şi în Ucraina, pentru coordinarea comercializării utilajelor şi menţinerea sistemului de relaţii cu clienţii.

 UTILAJE

STAȚII BETOANE  >

MALAXOARE BETON  >

UTILAJE PREFABRICATE BETON  >

UTILAJE PARDOSELI BETON  >

INSTALAȚII RECICLARE  >

SORTARE AGREGATE  >

COMPRESOARE ȘI UNELTE PNEUMATICE  >

PIESE DE SCHIMB STAȚII BETOANE  >

COFRAJE, ȘABLOANE, MESE DE TURNARE  >


CONTACT

S.C. ATILLAS UTILAJE Srl.
B.Dul. 1 Dec. 1918 nr. 4 et. 2 ap. 10
400699 Cluj-Napoca

Tel: +40 723 084 525
+40 721 266 468
E-mail: atillas.ro@gmail.com