Service utilaje

Compania noastră mamă, din Ungaria, de peste 15 ani acţionează în servicii profesionale de întreţinere a echipamentelor de construcţii, în primul rând pentru echipamente industriale pentru industria betonului şi extracţia de pietriş, cum ar fi staţii de betoane, mixere de beton, echipamente spălare pentru mixere, excavatoare, benzi transportoare, instalaţii de alimentare în linie, malaxoare de mortar.

Pe teritoriul României echipa specialiştilor cu experienţă a companiei noastre împreună cu o echipa de service, situată în Miercurea Ciuc, vor instala staţii de betoane  fabricate de companiile “ELBA”, “LIEBHERR”, “STETTER”, “SBM”, “TEKA”, “Fejmert”, “SKAKO” si de alte branduri, precum şi a echipamentelor de reciclare beton proaspăt fabricate de “BIBKO”, “GECO”, “Klaerfix”, “LIEBHERR”; repararea echipamentelor de instalaţii sanitare, electrice, pneumatice şi hidraulice, lucrări de mentenanţă, modificare sau demontare echipamente. Specialiştii nostri efectuază, de asemenea, reparaţii generale şi întreţinerea mixerelor de mortar uscat.

Compania noastra poate să se mândrească cu un număr de recomandări în Ungaria, România, Slovacia, Ucraina, Austria, Germania şi Elveţia. Clienţi ai companiei au fost astfel de companii cunoscute pe plan internaţional ca “Holcim”, “TBG (Carpatbeton)”, “Strabag”, “Cemex”, “Betonpartner”, “DBK”, “Colas”, “Porr”, “CRH”, “Consolis si multe alte companii active în industria betonului.

Compania noastra realizează serviciile de intretinere in perioada de  garanţie si post-vânzare a motoarelor “NORD”.


CONTACT

S.C. ATILLAS UTILAJE Srl.
B.Dul. 1 Dec. 1918 nr. 4 et. 2 ap. 10
400699 Cluj-Napoca

Tel: +40 723 084 525
+40 721 266 468
E-mail: atillas.ro@gmail.com