Stații betoane

Dorim să aducem în atenția producătorilor de beton de transport și de elemente prefabricate din beton gama largă de stații de betoanecomercializate de partenerul nostru MCT Italy Srl (Marcantonini).

Marcantonini este specializată în proiectarea și executarea stațiilor de betoane personalizate destinate fabricilor de elemente prefabricate din beton, dar are in gama de produse stații mobile, semimobile și fixe pentru producerea de beton de transport. Stațiile pot fi foarte variate, în funcție de cerințele clientului putând fi realizate cu elevator de agregate sau bandă de transport.

Ceea ce în cazul altor producători este considerat unicat, și din această cauză necesită timp mult și o investiție majoră, în cazul MCT este o operațiune standard. Ei asigură proiectarea și executarea de stații betoane personalizate după nevoile clientului în termen de 8 săptămâni.

În gama lor de produse mai figurează și sisteme de transport beton în hala de producție precum și utilaje de turnat betonul.

Informații suplimentare puteți găsi pe site-ul http://www.marcantonini.com/

Pe linkul următor puteți găsi materiale video despre aceste stații de betoane: https://www.youtube.com/user/MarcantoniniConcrete/videos 

 Ne angajăm totodată, la proiectarea şi execuţia reconstrucţiei staţiilor de betoane, respectiv la proiectarea şi realizarea conform cerinţelor a staţiilor de amestecarea mortarului uscat.

Din oferta noastră mai fac parte şi softurile de comandă pentru staţii de betoane produse de Dorner Electronic, Austria. Dorner este principalul furnizor european de software pentru industria producătoare de beton. Ei deţin o gamă proprie de produse şi servicii destinate în mod specific cerinţelor clientului: de încredere, uşor de utilizat şi moderne.

Pentru incălzirea şi izolarea staţiilor de betoane şi producerea de beton cald vă putem oferi produsele firmei Betonkontakt, Ungaria. Firma activează în acest domeniu din 1997 şi poate realiza acoperirea şi încălzirea oricărei tip de staţie de betoane.

SOFTURI PENTRU STAȚII DE BETOANE

INCĂLZIRE-IZOLARE STAȚII DE BETOANE

 UTILAJE

STAȚII BETOANE  >

MALAXOARE BETON  >

UTILAJE PREFABRICATE BETON  >

UTILAJE PARDOSELI BETON  >

INSTALAȚII RECICLARE  >

SORTARE AGREGATE  >

COMPRESOARE ȘI UNELTE PNEUMATICE  >

PIESE DE SCHIMB STAȚII BETOANE  >

COFRAJE, ȘABLOANE, MESE DE TURNARE  >


CONTACT

S.C. ATILLAS UTILAJE Srl.
B.Dul. 1 Dec. 1918 nr. 4 et. 2 ap. 10
400699 Cluj-Napoca

Tel: +40 723 084 525
+40 721 266 468
E-mail: atillas.ro@gmail.com